Ексклюзиви
неділя, 26 листопада 2017 01:15

ОРДЛО потрібні не миротворці, а зачистка

ОРДЛО потрібні не миротворці, а зачистка
Греков має сумнів у практичній можливості місії через відсутність маркованої лінії кордону

Розмовляти можемо тільки про одне - Україна бере під контроль кордон і робить повну зачистку.

Таку думку в ефірі телеканалу "ЗІК" висловив міський голова окупованого Олександрівська, що на Луганщині, ветеран АТО Микола Греков.

Мер міста, відповідаючи на питання введення миротворці ООН на територію ОРДЛО, сказав, що як ЗСУ візьмуть під контроль кордон із РФ, ті, хто не встигнуть втекти - мають відповідати відповідно до чинного законодавства. "Я би радив Верховній Раді його змінити - записати необхідні статті. Це питання перемовин на 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В зоні АТО в бою загинув батько трьох дітей

Греков має сумнів у практичній можливості місії через відсутність маркованої лінії кордону.

"Так, Мілове з боку Луганської області й Черткове – з боку Ростовщини, що у Росії. Їх розділяє одна тільки залізниця – кордону там нема. Митники, СБУшники, ФСБшники – всі між собою куми, свати, брати, сестри. І тут – війна, люди вбивають один одного. Хіба це не дебілізм? Ми живемо в цілковитому абсурді!", – обурюється мер.

"Два маленькі шматочки донбаської землі більше не "сіра зона". Ще позавчора тут ходили рублі і жили бойовики", - журналіст про звільнені українськими військовими села Травневе і Гладосове.

Зараз ви читаєте новину «ОРДЛО потрібні не миротворці, а зачистка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути