середа, 14 листопада 2018 14:31

Окупанти створюють "мобільні призовні пункти" для вилову чоловіків

Окупанти створюють "мобільні призовні пункти" для вилову чоловіків
Окупанти на Донбасі створюють "мобільні призовні пункти" для "вилову" чоловічого населення від 18 до 55 років / фото: Politeka

Російське окупаційне командування нарощує заходи щодо поповнення некомплекту особового складу.

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей окупанти вводять систему функціонування мобільних призовних пунктів, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

На їхній базі вони планують проведення медичного обстеження всього чоловічого населення у віці від 18 до 55 років на придатність до військової служби в складі російських окупаційних військ.

Осіб, які будуть ухилятися від медичного обстеження, окупаційною владою передбачене застосування репресивних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відірвали вухо, втратив слух: постраждалий чоловік розповів про тортури у ДНР

"У разі затримання таких осіб на блокпосту або пункті пропуску їх будуть направляти до "органів державної безпеки" на перевірку лояльності до російського окупаційного режиму", - повідомили в ГУР.

895 людей, ув'язнених у тюрмах терористичних формувань ЛДНР (в окремих районах Донецької та Луганської областей), просять про переведення на підконтрольну територію.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти створюють "мобільні призовні пункти" для вилову чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі