середа, 12 серпня 2020 07:48

Окупанти провокують воїнів ЗСУ

Окупанти провокують воїнів ЗСУ
Окупанти на Донбасі провокують пострілами воїнів ЗСУ. Але ті у відповідь вогонь не відкривають. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

11 серпня на ділянках відповідальності підрозділів ЗСУ зафіксували 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Неприцільні постріли з підствольного гранатомету лунали поблизу Мар'їнки, а зі стрілецької зброї противник вистрілив біля Широкиного. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-та доба перемир'я на Донбасі: яка ситуація на передовій

"Оскільки, як і в попередні дні, постріли були провокативними, то наші військовослужбовці на них не реагували та вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат та поранень немає", - сказано в повідомленні.

Сьогодні, 12 серпня, неподалік Мар'їнки окупанти випустили кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї. На інших ділянках фронту спостерігалася тиша.

Терористи використовують режим припинення вогню для відпрацювання ударів по об'єктах на підконтрольній Україні території. Відбувається підготовка артилерійських частин.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти провокують воїнів ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі