субота, 15 травня 2021 10:07

Окупанти постійно порушують тишу. Чи є бойові втрати

Окупанти постійно порушують тишу. Чи є бойові втрати
Окупанти 11 разів обстріляли українські позиції. Фото: 24 канал

14 травня російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Зокрема, поблизу Гнутового ворог використав артилерійські установки 120-го калібру, а біля Мар'їнки – протитанкові гармати", - кажуть у штабі ООС.

Бойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Неподалік Водяного та Новгородського противник відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру, а біля селища Широкине – ще й з мінометів 82-го калібру, додають у повідомленні.

Поблизу Світлодарська російські окупанти здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів та автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Катеринівки – ще й з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайпер убив сержанта Павла Колесника

У районі Новотошківського окупанти двічі відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Неподалік Старогнатівки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь на обстріли противника.

Станом на 7 ранку 15 травня зафіксовано 2 порушення режиму "тиші": неподалік Гладосового та Мар'їнки ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Протягом минулої доби, 13 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 19 порушень режиму припинення вогню.

Один воїн ЗСУ загинув, повідомили в штабі ООС.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти постійно порушують тишу. Чи є бойові втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі