четвер, 23 вересня 2021 08:03

Окупанти наростили атаку. Двоє воїнів у лікарні

Окупанти наростили атаку. Двоє воїнів у лікарні
22 вересня окупанти 12 разів вгатили по ЗСУ. Фото: facebook.com/pressjfo.news

22 вересня збройні формування Росії 12 разів порушили режим тиші на Донбасі. Два військовослужбовця ЗСУ дістали вогнепальні поранення.

Їм надали невідкладну домедичну допомогу та евакуйовали до шпиталю. Стан здоров'я воїнів – задовільний, звітують в ООС.

В напрямку Світлодарська Бахмутського району Донецькой області противник відкривав прицільний вогонь по українських позиціях з великокаліберних кулеметів.

На Приазов'ї ворог тричі скинув з безпілотників гранати ВОГ-17 біля Павлополя Волноваського району та Водяного Маріупольського району Донецької області. Також поблизу цих населених пунктів тричі стріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі гатять із заборонених мінометів

Російські найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї в районі Зайцевого Бахмутського району та Новотошківського у Попаснянському районі Луганській області. Крім того, неподалік Новотошківського двічі застосували гранатомети різних систем.

Поблизу Причепилівки у Новоайдарському районі Луганської області.стріляли з мінометів калібру 120 мм.

Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова врятували пораненого українського бійця. Воїн був у критичному стані після кульового поранення в голову.

Чоловіка госпіталізували з кульовим діаметральним пораненням голови. Куля окупантів пройшла навиліт. 23 дні боєць провів у реанімації. 10 днів був у комі. Команда фахівців з Дніпра і Львова боролися за його життя. Військовому вдалося подолати кризу. З позитивною динамікою його перевели у госпіталь. Невдовзі чоловіка відправлять на реабілітацію у Львів.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти наростили атаку. Двоє воїнів у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі