середа, 30 листопада 2022 04:50

Окупанти на Донбасі застосовують тактику радянської армії - виходить пародія

В районі Бахмуту тривають запеклі бої, росіяни завалюють ЗСУ великою кількістю піхоти.

У Бахмутському районі йдуть бої в Спірному. Росіяни заявляють, що зайняли його, але це не відповідає дійсності, йдеться в публікації DeepState.

"В районі Бахмута тривають бої, ворог успіху не мав. А от південніше мав: наші війська відійшли з Андріївки. Немає підтверджень, що ворог взяв під повний контроль Зеленопілля та Курдюмівку, але й не виключаємо, що судячи з лінії фронту, наші могли відійти з цих сіл", - заявляють аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ "поклала" на Донбасі свою регулярну армію – Зеленський

На Авдіївському напрямку росіяни постійно штурмують Невельське та Первомайське. В останньому їм вдалося зайняти ще 200 метрів населеного пункту. Також тривають бої на Сватівському напрямку. На інших напрямках без змін.

За словами аналітиків, останнім часом росіяни закидують ЗСУ піхотою - взводи йдуть один за одним, що нагадує радянську тактику ведення бою.

Автор: t.me/DeepStateUA
 

"Фактично, наші солдати спостерігають за пародією на тактику радянської армії в Другу світову. Згадуються мемуари одного із бійців "ГросДойчланда", який описував атаку радянських військ: "Спочатку мінне поле штурмують більшовики азійської зовнішності, всі до одного гинуть від мін, після цього лише починається танкова атака", - йдеться в публікації.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 29 листопада становлять 88 380 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 480 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Донбасі застосовують тактику радянської армії - виходить пародія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі