четвер, 22 квітня 2021 08:02

Окупанти гатять із важкого озброєння. Військові розповіли про найгарячіші точки

Окупанти гатять із важкого озброєння. Військові розповіли про найгарячіші точки
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 21 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню.

Неподалік Пісків та Південного російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та протитанкового ракетного комплексу, а біля Шумів та Первомайська з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Новгородського гатили з бойової машини піхоти, а біля Кам'янки - зі станкових протитанкових гранатометів. В районі Красногорівки обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як США може вирішити конфлікт на Донбасі

Станом на ранок 22 квітня зафіксовано три обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, неподалік Південного - з мінометів 120-го калібру, біля Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Пісків - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Від початку 2021 року на передовій загинули 30 українських солдатів. Більшість - від снайперського вогню. Проте воїни ЗСУ мають наказ не реагувати на будь-які провокації, каже міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. На жаль, інша сторона робить все можливе, щоб їх провокувати.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти гатять із важкого озброєння. Військові розповіли про найгарячіші точки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі