вівторок, 21 вересня 2021 07:47

Окупанти атакували ЗСУ: один воїн у лікарні

Окупанти атакували ЗСУ: один воїн у лікарні
Окупанти обстріляли ЗСУ із забороненої зброї. Фото: Міноборони

20 вересня збройні формування Росії п'ять разів порушили режим тиші на Донбасі. Один військовослужбовець ЗСУ дістав вогнепальне поранення.

Йому надали невідкладну допомогу та евакуювали до лікарні. Зараз його стан - задовільний, повідомили в ООС.

Так, вчора окупанти з гранатометів різних систем стріляли в напрямку Новомихайлівки у Мар'їнському районі Донецької області та Новозванівки Попаснянського району Луганської. Намагалися спровокувати відповідь ЗСУ.

Поблизу Катеринівки Мар'їнського району ворог застосовував заборонену зброю - міномети калібру 120 мм.

В напрямку Новоолександрівки Попаснянського району противник здійснював прицільні обстріли позицій українських захисників з гранатометів різних систем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці на Донбасі притихли

Біля Широкиного Маріупольського району Донеччини відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Сьогодні зранку окупанти обстріляли позиції українців неподалік Кам'янки у Новопсковському районі Луганської області. Цілили з мінометів 120 калібру.

Військові загрози з боку Російської Федерації на півдні України зростають із кожним роком. Країна-агресор може перейти до реальних бойових дій у будь-який зручний для російського керівництва час, заявив командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Загрози повномасштабного вторгнення зберігаються, оскільки Росія нарощує військовий потенціал навколо України, проводить масштабні навчання, зокрема за наступальною тематикою, а також уміє оперативно перекидати війська на великі відстані.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти атакували ЗСУ: один воїн у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі