неділя, 04 липня 2021 09:37

Окупанти 14 раз порушили режим тиші: стріляли протитанковими ракетнами

Окупанти 14 раз порушили режим тиші: стріляли протитанковими ракетнами
Путінські найманці продовжують порушувати режим припинення вогню. Фото: facebook.com/pressjfo.news

3 липня російські найманці 14 разів порушили режим припинення вогню.

На Донеччині тричі обстріляли українські позиції зі мінометів 120-го калібру біля села Невельське. В районі Чермалика вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, біля Опитного стріляли з протитанкових ракетних комплексів, поблизу Пісків - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, окупанти відкривали вогонь з автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Неподалік Авдіївки противник вів вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів", - повідомляють у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бутусов порадив Росії молитися перед українськими "Джавелінами"

На Луганщині біля Золотого-4 тричі застосовували станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети. Поблизу Новотошківського стріляли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, біля Світлодарська зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У напрямку Катеринівки стріляли з станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На 7.00 4 липня зафіксували 4 порушення режиму припинення вогню.

Двічі поблизу Водяного окупанти застосували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Біля Авдіївки двічі вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед військових Збройних сил України немає.

Російські окупанти обстріляли з автоматичних станкових гранатометів українських захисників неподалік селища Широкине в Маріупольському районі Донецької області. У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав проникаючі осколкові поранення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти 14 раз порушили режим тиші: стріляли протитанковими ракетнами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі