неділя, 08 грудня 2019 09:26

Один військовий загинув: як пройшла доба на Донбасі

Один військовий загинув: як пройшла доба на Донбасі
За минулу добу укаїнські позиції обстріляли 10 разів . Фото: Facebook

7 грудня найманці Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню на окупованих територіях. Під час обстрілів один військовослужбовець загинув, двоє мають поранення, один травмований.

В районі роботи оперативно-тактичного угруповання "СХІД" бойовики здійснили 4 обстріли: поблизу Новоселівки Другої, біля Широкиного, двічі неподалік Павлополя. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів: біля Майорська, двічі неподалік Новолуганського, у районі Золотого, поблизу Залізного і Луганського. Стріляли з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, РПГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок під ялинку: у прикордонників з'являться нові французькі гвинтокрили

"З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз обстрілювали наші позиції. Неподалік Мар'їнки ворог вів вогонь з РПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Втрат з нашого боку немає", - повідомили у прес-центр ООС.

Нещодавно міжнародний кримінальний суд прийняв інформаційне повідомлення щодо воєнних злочинів Росії під час боїв за Іловайськ та Дебальцеве.

Зараз ви читаєте новину «Один військовий загинув: як пройшла доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі