неділя, 22 вересня 2019 00:48

ОБСЄ зафіксувала 152 обстріли Донбасу за добу

ОБСЄ зафіксувала 152 обстріли Донбасу за добу
В ОБСЄ розповіли про обстріли на Донбасі. Фото: Сегодня

Організація з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) зафіксувала на Донбасі 152 вибухи.

Кількість вибухів збільшилася більш ніж в 6 разів, адже 20 вересня ОБСЄ зафіксувала 22 вибухи на Донбасі, повідомляється в щоденному звіті організації.

У Донецькій області 135 раз порушили режим припинення вогню, а в Луганській - 17.

"Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південь від н.п. Світлодарськ (підконтрольний уряду, 57 км на північний схід від Донецька), на південний схід від н.п. Авдіївка (підконтрольний уряду, 17 км на північ від Донецька), а також на схід і східно-північний схід від н.п. Майорськ (підконтрольний уряду, 45 км на північний схід від Донецька)", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Формула Штайнмайєра" стане законопроєктом - помічник президента

Штаб ООС повідомляв, що 21 вересня на Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. Незаконні збройні формування обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінських угодами артилерійських систем калібру 122 мм. А також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ зафіксувала 152 обстріли Донбасу за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі