вівторок, 30 червня 2020 02:12

ОБСЄ на вихідних зафіксувала 80 вибухів на Донбасі

ОБСЄ на вихідних зафіксувала 80 вибухів на Донбасі
В ОБСЄ заявили про вибухи на Донбасі. Фото: РБК

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні зафіксувала у суботу 50 вибухів у Донецькій області та 30 вибухів – на Луганщині.

"У період із вечора 26 до вечора 27 червня в Донецькій області СММ констатувала меншу кількість порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши тимчасом більше вибухів (приблизно 40), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (25 вибухів)", - йдеться у щоденному звіті СММ ОБСЄ № 153/2020 від 29 червня 2020 року

Більшість порушень режиму припинення вогню, у тому числі більшу частину вибухів, зафіксовано в районах на захід від окупованої Горлівки, на північ від окупованого Донецька, а також на північний схід і південний захід від підконтрольної уряду Авдіївки.

З вечора 27 до вечора 28 червня Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню і більшу кількість вибухів (30), якщо порівнювати з попередньою добою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Існує загроза повномасштабного вторгнення Росії - МЗС

Раніше повідомлялося, що на Донбасі проходить чергова хвиля "мобілізації", під час якої бойовики погоджуються брати у військо тих, кого раніше самі ж вигнали за "порушення військової дисципліни".

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ на вихідних зафіксувала 80 вибухів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі