понеділок, 19 квітня 2021 23:33

"Нормандська четвірка" може зустрітися на лінії розмежування

"Нормандська четвірка" може зустрітися на лінії розмежування
Засідання робочої підгрупи з безпекових питань ТКГ відбудеться 20 квітня. Фото: vchaspik.ua

Під час перемовин радників глав держав "нормандської четвірки" прозвучала пропозиція провести наступну зустріч на лінії розмежування, щоб ухвалювати рішення в конкретних умовах.

"Навіть, прозвучала цікава пропозиція провести наступну зустріч політичних радників безпосередньо на лінії розмежування з метою прийняття необхідних рішень в конкретних умовах", йдеться в повідомленні Української делегації в ТКГ у Telegram.

Під час перемовин усі сторони підтвердили прихильність до дотримання режиму всеосяжного припинення вогню.

Головним питанням зустрічі стало обговорення практичних кроків для дотримання режиму "тиші". Конкретні заходи для цього обговорить безпекова підгрупа ТКГ 20 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не перетне жодної червоної лінії - Кулеба

Позачергове екстрене засідання робочої підгрупи з безпекових питань Тристоронньої контактної групи відбудеться 20 квітня о 10 ранку.

Протягом минулої доби, 18 квітня, було зафіксовано 8 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.

Внаслідок ворожого вогню один український захисник отримав поранення не сумісні з життям, ще один військовослужбовець отримав осколкове поранення, про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «"Нормандська четвірка" може зустрітися на лінії розмежування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі