пʼятниця, 24 серпня 2018 20:40

Невтішні новини: на Донбасі загинув військовий і мирний житель

Невтішні новини: на Донбасі загинув військовий і мирний житель
Сьогодні на Донбасі бойовики здійснили 18 обстрілів. Фото: NM

Впродовж дня російські окупаційні війська 18 разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували заборонене Мінськими угодами озброєння. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм., озброєння БМП, різних типів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під обстріл потрапили позиції Об'єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Південне, Авдіївка, Невельське, Красногорівка, Гранітне, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Широкине. В районах населених пунктів Красногорівка і Гранітне ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики розсмішили заявою про "арабських снайперів" у лавах української армії

На жаль, сьогодні один військовослужбовець загинув і двоє були поранені. Також в результаті ранкового обстрілу в селі Врубівка на Луганщині загинув мирний житель.

Бойовики на Донбасі почали застосовувати дивну тактику: підходять близько до передових позицій ЗСУ, не стріляють та одразу тікають. Сепаратисти підходять на відстань у 800 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Невтішні новини: на Донбасі загинув військовий і мирний житель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі