четвер, 11 жовтня 2018 11:31

Непоправні втрати: показали фото загиблих бійців
7

Назвали імена трьох із чотирьох загиблих на Донбасі бійців у ніч з 10 на 11 жовтня.

Фото загиблих показали волонтери у Facebook.

Роман Магас, 27 років
Фото: Facebook
Роман Магас, 27 років
Сергій Дронов, 20 років
Юрій Фешко, 24 роки
Юрій Фешко, 24 роки

20-річний Сергій Дронов і 27-річний Роман Магас підірвалися на вибуховому пристрої 10 жовтня на Приморському напрямку. Дронов – уродженець Чигирина на Черкащині. Його поховають 12 жовтня. Роман Магас - контрактник 223 зенітно-ракетного полку. Служив у складі 128 ОГШБр. Родом із села Баня Лисовицька Стрийського району на Львівщині. Залишилися дружина та 2 дітей.

Старший солдат 24-річний Юрій Фешко загинув на Світлодарській дузі. Під час обстрілу бойовиків куля із ДШК пробила грудну клітину. Був командиром командир відділення 7 роти 72 окремої механізованої бригади. Родом із села Оленівка Магдалинівського району на Дніпропетровщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі трагічно загинуло двоє військових

"Це мій брат… Це людина, яка не мала страху, його можна навіть назвати батьком на нашій позиції. Я довіряв йому як собі. Ми тут як одна сім'я – всі один одному довіряємо", - каже про загиблого боєць із позивним "Херсон".

За добу 10 жовтня на Донбасі загинули четверо українських військових і 3 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Непоправні втрати: показали фото загиблих бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі