субота, 12 червня 2021 11:08

Назвали ім'я убитого воїна на Донбасі. Друга втрата за тиждень у 128-й бригаді

Назвали ім'я убитого воїна на Донбасі. Друга втрата за тиждень у 128-й бригаді
37-річний Володимир Бєлов отримав несумісні із життям пораненням під час ворожого обстрілу 11 червня. Фото: Facebook

На Донбасі внаслідок обстрілу ворожих військ 11 червня загинув український військовий 37-річний Володимир Бєлов. Боєць був родом із міста Мукачево Закарпатської області. Служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді.

Про смерть військового повідомили на офіційній сторінці 128-ї бригади у Facebook.

"З сумом повідомляємо, що сьогодні, в смузі відповідальності наших підрозділів, внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших захисників, наш побратим отримав поранення несумісне з життям", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський з'їздив на передову

Пресцентр ООС інформував про 9 обстрілів позицій українських військових 11 червня. Ворожі війська обстрілювали наші позиції з мінометів 82-го калібру, з автоматичних станкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів.
10 червня під час виконання службових обов'язків загинула 22-річна військова - лейтенант 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Каріна Шемчук.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я убитого воїна на Донбасі. Друга втрата за тиждень у 128-й бригаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі