пʼятниця, 12 листопада 2021 19:20

Назвали імена загиблих воїнів, які сьогодні підірвалися на Донбасі

Підполковник Руслан Прусов та майстер-сержант Вадим Федосеєв загинули сьогодні у районі проведення операції Об'єднаних сил від підриву на пристрої військ РФ.

Ця втрата є непоправною для країни, для десантно-штурмових військ, для їхніх родин, друзів та побратимів, зазначили на сторінці 79-ї окремої бригади Миколаєва у Facebook.

"З сумом повідомляємо, що 12 листопада у нашій десантній родині сталося горе. Під час виконання бойового завдання загинули підполковник Прусов Руслан Халилович та майстер-сержант Федосеєв Вадим Вікторович. Наша втрата дуже гірка та болюча", - йдеться у повідомленні.

Автор: facebook.com/79AMBUA
 
Автор: facebook.com/79AMBUA
 

Командування та особовий склад 79 окремої десантно-штурмової бригади висловлюють слова підтримки та глибоке почуття скорботи родинам загиблих.

Автор: facebook.com/79AMBUA
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі у вересні загинули семеро бійців: їхні імена та історії

12 листопада унаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям. Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті торік у липні у рамках Тристоронньої контактної групи. Сьогодні ворог два рази порушував режиму припинення вогню. В районі селища Зайцеве у Донецькій області ворог стріляв із гранатометів різних систем. У напрямку міста Попасна на Луганщині окупант вів вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали імена загиблих воїнів, які сьогодні підірвалися на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі