четвер, 28 грудня 2017 11:50

"Наші втрати - 30 тисяч" - експерт про жертв російської агресії

"Наші втрати - 30 тисяч" - експерт про жертв російської агресії
Експерт Олег Жданов вважає, що під час російської агресії УКраїна втратила 30 тисяч військових й мирних мешканців. На фото - похорон на військовому кладовищі в Дніпрі

Терористичні війська самостійно не підуть з Донбасу, бо офіційна Росія боїться відповідальності за вбитих українців.

Серед втрат більшість – це зниклі безвісти військові та мирні мешканці, розповів Gazeta.ua 52-річний Олег Жданов, полковник запасу,військовий експерт.

"Велика вірогідність, що більшості безвісти зниклих уже немає серед живих. У 2015 році комісія ООН оголосила про 10 тисяч загиблих. Додайте офіційні дані про втрати ЗСУ за два роки й жертви серед мирного населення. Цифра буде 30 тисяч чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сумах поховали підполковника СБУ, який загинув в АТО

Є свідчення про масові поховання людей. Стали жертвами "зачистки" російських військових. Такими методами збройні сили РФ воювали в Чечні. Хочуть отримати гарантію, що ніхто не розкопає ці поховання й не назве реальну кількість загиблих в російсько-українському конфлікті", - вважає Жданов.

Станом на 18 грудня 2017 року безповоротні втрати Збройних сил України становили 191 чоловік. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «"Наші втрати - 30 тисяч" - експерт про жертв російської агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі