понеділок, 13 травня 2019 04:23

На звільнення Донбасу потрібно менше доби - Наєв

На звільнення Донбасу потрібно менше доби - Наєв
Наєв: на звільнення Донбасу потрібно менше доби. Фото: РБК

Військова операція зі звільнення окупованих Росією територій України займе за часом не більше однієї доби,

"Безпосередньо на військову акцію по звільненню території піде дуже мало часу - менше доби. Головне в такому випадку - дуже швидке діяти, дійти до українського кордону і там закріпитися. А на звільненій території відразу ж повинні почати спеціальні заходи Національна гвардія, Національна поліція, інші силові структури", - заявив колишній командувач Операції об'єднаних сил, генерал Сергій Наєв в інтерв'ю ТСН.

На питання про те, скільки часу знадобиться Збройним силам України, щоб вигнати окупантів з українських територій, Наєв відповів "Мало часу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко звільнив командувача Нацгвардії

Війна на сході України триває з 2014 року. Сили проросійських бойовиків терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" при прямій підтримці Росії протистоять Збройним силам України. В даний момент під контролем терористів і росіян перебувають Донецьк, Луганськ і ряд окупованих Росією районів Донецької та Луганської областей України (ОРДЛО).

Зараз ви читаєте новину «На звільнення Донбасу потрібно менше доби - Наєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі