середа, 16 лютого 2022 11:37

На Донеччині затримали розвідника бойовиків з угруповання "Восток"

У Донецькій області затримали розвідника бойовиків з угруповання "Восток" і "Оплот".

Він збирав дані про позиції та переміщення підрозділів Збройних сил України на території регіону, повідомили в Службі безпеки України.

Автор: ssu.gov.ua
  У  Донецькій області затримали розвідника бойовиків з угруповання «Восток» і "Оплот"
У Донецькій області затримали розвідника бойовиків з угруповання «Восток» і "Оплот"

"Учасника незаконних збройних формувань ОРДЛО контррозвідники затримали, коли той намагався приховано перетнути лінію розмежування. Він - уродженць Мирнограда на Донеччині. Через конфлікт із ватажками терористів і погрози фізичної ліквідації він намагався проникнути на контрольовану урядом територію України", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агентка ЛНР "зливала" окупантам інформацію про співробітників СБУ

Автор: ssu.gov.ua
  Бойовик мав конфлікт із ватажками терористів та тікав на підконтрольну Україні територію
Бойовик мав конфлікт із ватажками терористів та тікав на підконтрольну Україні територію

Слідчі СБУ повідомили затриманому про підозру в участі в терористичній групі чи терористичній організації. Перевіряють інформацію про його причетність до діяльності російських спецслужб.

Контррозвідники Служби безпеки України затримали у Станиці Луганській колишнього заступника командира угруповання бойовиків так званої казачьей национальной гвардии.

Зловмисник тікав від своїх ватажків на підконтрольну Україні територію для оформлення ID-паспорта й отримання пенсійних виплат.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині затримали розвідника бойовиків з угруповання "Восток"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі