понеділок, 30 листопада 2020 00:30

На Донбасі ЗСУ зірвали спробу противника замінувати українські позиції

На Донбасі ЗСУ зірвали спробу противника замінувати українські позиції

Українські бійці зірвали спробу ДРГ противника провести мінування українських позицій в районі Луганського на Донбасі. Після вогневого контакту диверсанти втекли, кинувши бронежилети, мішки та вибухівку.

На місці відступу ДРГ українські бійці виявили 3 протипіхотні міни МОН-50, а також касетний контейнер КСФ-1 з мінами ПФМ-1. Про це повідомили в пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил.

Також бойовики залишили бронежилети з позивними "Мартин", "Худий" і "Григор", 2 речових мішки, бухту кабелю і 4 автоматних магазини, заряджених патронами калібру 5,45 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові провели антидиверсійні навчання

Дії диверсантів коригувалися за допомогою БПЛА "Гранат", який входить в комплекс забезпечення дій артилерії "Наводчик-2". Бійці ЗСУ збили його в небі. Матеріали, витягнуті з безпілотника, вивчають контррозвідники.

"Проведення розвідки з використанням БПЛА свідчить про недотримання ворогом домовленостей, досягнутих під час засідання Тристоронньої контактної групи", - повідомили в штабі.

29 листопада бійці окремої артилерійської бригади ім. гетьмана Тараса Трясила провели тактичні навчання з бойовою стрільбою.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі ЗСУ зірвали спробу противника замінувати українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі