вівторок, 23 лютого 2021 18:54

На Донбасі загинув військовий

На Донбасі загинув військовий
Зафіксували 7 обстрілів з боку бойовиків. Фото: Facebook

Від початку доби на Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.

Так, неподалік Зайцевого ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Про це повідомляє штаб ООС.

Унаслідок обстрілу 1 військовослужбовець загинув, ще 1 воїн отримав осколкові поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблий на Донбасі воїн був захисником Луганського аеропорту: факти про Героя

Поблизу Красногорівки противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля Пісків - з великокаліберних кулеметів.

Біля Луганського та Авдіївки збройні формування РФ вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Гнутового - з автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу Шумів окупанти вели прицільний вогонь з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

На обстріли противника українські воїни відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму тиші повідомили представників ОБСЄ.

Доба 23 лютого на Донбасі почалася із потужних обстрілів поблизу Зайцевого. Там збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Унаслідок обстрілу 1 військовослужбовець загинув, ще 1 воїн отримав осколкові поранення.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі