вівторок, 28 квітня 2020 22:50

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
На Луганщині загинув військовий. Фото: censor.net

28 квітня, збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції українських захисників на Луганщині.

Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення несумісне з життям, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські спецслужби затримали диверсантів ЛДНР

"Не дивлячись на поминальні дні, ворог з району житлових кварталів Голубовського застосував заборонені мінськими домовленостями артилерійські системи калібрів 152 мм і 122 мм, а також вів вогонь по нашим захисникам з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З напрямки населеного пункту Первомайськ окупанти відкрили вогонь з артилерійської системи калібру 152 мм. Два снаряди розірвалися неподалік ділянки розведення сил і засобів №2 "Золоте", - йдеться в повідомленні.

Українська розвідка заявила про те, що бойовики, підконтрольні РФ, готують на фронті провокації на травневі свята. За повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, командування російських окупаційних військ активізувало обстріли позицій підрозділів Об'єднаних сил на Авдіївському, Курахівському, Попаснянському та Новоайдарському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі