Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2016 12:34

На Донбасі загинув український боєць - волонтери

На Донбасі загинув український боєць - волонтери
Фото: kordon.com.ua

У зоні АТО загинув український військовослужбовець, повідомляють волонтери "Повернись живим".

"Один військовий загинув цієї ночі на фронті. Поки що це вся інформація щодо наших втрат. Авдіївку росіяни обстрілюють з мінометів різного калібру та артилерії. На територію промзони вночі прилетіло понад 70 снарядів 122 мм калібру. По іншим позиціям та місту ворог стріляє з танка. По Мар'їнці російський танк почав гатити ще з вечора. Окрім цього, на позиції українських військових прилітали 82- і 120 мм міни. Не обійшлося без стрілецької зброї. До 2:00 години ночі зі 120 мм мінометів обстрілювали позиції у Зайцевому", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знешкодили 7 бойовиків

Район Світлодарської дуги також під обстрілами з мінометів. Особливо постраждав район селища Луганське. У Троїцькому цієї ночі було відносно спокійно. Під ранок по опорним пунктам міста та по Новотроїцькому працював снайпер. Обійшлося без втрат.

В районі Попасної о 20:30 почався обстріл з СПГ та ДШК. Військові зазначають, що стріляли хаотично і без особливої активності. Певно, провокували на вогонь у відповідь. Протягом ночі обстріли не посилилися, але вогневий контакт з АГС і ДШК тривав до 3:30.

Нагадаємо, за минулу добу в Станиці Луганській поранені 2 військовослужбовців і мирний житель.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український боєць - волонтери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути