вівторок, 17 квітня 2018 13:13

На Донбасі загинув боєць 21-річний Максим Черкун

На Донбасі загинув  боєць 21-річний Максим Черкун
В АТО загинув 21-річний боєць Максим Черкун. Фото: Обозреватель

Поблизу селища Піски Ясинуватського району Донецької області 16 квітня під час мінометного обстрілу загинув військовослужбовець ЗСУ Максим Черкун.

В АТО Максим знаходився з 2015 року, про це повідомив друг убитого, передає "Обозреватель".

Товариш розповів, що загиблий 21-річний боєць був родом з Кривого Рогу. Воював у складі 34 батальйону 57 бригади.

"Максим був одним з тих, хто реально переживав за долю України. Він не сидів в окопі і чекав, щоб пройшов місяць, тоді можна буде отримати зарплату, а свідомо воював проти кремлівських окупантів", - повідомив друг загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "300 разів їздив на Донбас" - показали фото волонтера, який помер

"Максим навчався в авіаційному училищі, йому залишилось тільки захистити диплом, проте життя розпорядилося по іншому і він не літатиме, не слідкуватиме за літаками, хоча, він тепер Ангел, то ж літаки йому не потрібні", - поділився спогадами про друга, побратим "Мухтарич".

"З ним пів року простояв в окопах, це був розумний хлопець. Добре знав історію, володів військовим ремеслом. Він не був простим гарматним м'ясом. Це ерудований хлопець, який має бути при владі, а не лежати в сирій землі", - розповів про загиблого бійця, його друг з ДУК "Правий сектор" "Войцех".

Вдома у нього залишилися батьки і сестра.

На Донбасі у районі селища Зайцеве 8 квітня загинув командир взводу розвідки 24-ї окремої механізованої бригади Володимир Майборода.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув боєць 21-річний Максим Черкун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі