четвер, 18 жовтня 2018 17:43

На Донбасі загинули двоє цивільних, ще двоє поранені

На Донбасі загинули двоє цивільних, ще двоє поранені
Цивільні жертви на Донбасі: ОБСЄ нарахувала 34 загиблих та 149 поранених з початку року / фото: Укр

Минулого тижня 2 цивільних загинули у селищі Золоте Донецької області.

"У Золотому 38-річна мати та її 17-річна донька загинули внаслідок того, що поблизу їхнього будинку розірвалися снаряди. У полі неподалік від населеного пункту хлопець отримав поранення від осколка артилерійського снаряда", – повідомив на прес-брифінгу заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг.

Крім того, додав представник місії, ще один цивільний отримав поранення у Лутугіному, що в Луганській області, наступивши на міну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вночі ганяють загадкові каравани між ДНР і Росією

Наприкінці минулого тижня моніторингова місія зафіксувала відчутне збільшення кількості обстрілів.

"В останні 3 дні минулого тижня відбулося різке зростання рівня насильства. У той час, як за перші 4 дні тижня СММ ОБСЄ зафіксувало 1400 порушень режиму вогню щоденно, середня кількість таких порушень протягом решти 3 днів становила понад 2300. Тобто зростання на 60%", – заявив представник ОБСЄ.

Кремль усуває помічника президента Росії Владислава Суркова від кураторства над так званими псевдореспубліками ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинули двоє цивільних, ще двоє поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі