вівторок, 30 червня 2020 22:37

На Донбасі є поранені: повідомили погані новини

На Донбасі є поранені: повідомили погані новини
Бойовики два рази порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі бойовики два рази порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували заборонені міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", загарбники обстріляли наших захисників поблизу Невельського. Проти українських воїнів противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру, випустивши при цьому 18 мін.

Також окупанти відкривали вогонь і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Новозванівки. На цій ділянці фронту ворог теж застосував заборонені Мінськими домовленостями 120-ти мм міномети, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові помстилися окупантам

В результаті обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення. Втрати противника уточнюються.

Командування операції Об'єднаних сил озвучило втрати бойовиків за тиждень, що минув. За підтвердженими даними втрати російсько-окупаційних військ склали загиблими — 10 осіб, пораненими та травмованими — 9.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі є поранені: повідомили погані новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі