субота, 31 липня 2021 23:19

На Донбасі поранили українського військового

На Донбасі поранили українського військового
Фото: mil.gov.ua

31 липня на Донбасі під час обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації осколкове поранення отримав військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил. Його стан оцінюється як середньої тяжкості.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Схід".

"Збройні формування РФ порушили режим припинення вогню і обстріляли позиції українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В бік окупованого Донецька запустили прапор України

В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу ООС отримав осколкове поранення. Після надання медичної допомоги воїна відправили до медзакладу. Його стан оцінюється як середньої тяжкості. Про дії бойовиків повідомлено представникам ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил відбулися військові навчання. Морські піхотинці Збройних сил України відпрацювали знищення морського десанту умовного противника.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі поранили українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі