пʼятниця, 29 травня 2020 17:51

На Донбасі попрощалися із комбригом Межаковим
11

Прощання із комбригом Юрієм Межаковим
Фото: Facebook/Операція Об’єднаних сил
Прощання із комбригом Юрієм Межаковим
Прощання із комбригом Юрієм Межаковим
Прощання із комбригом Юрієм Межаковим
Прощання із комбригом Юрієм Межаковим

У районі проведення операції Об'єднаних сил вшанували командира 1-ї окремої танкової Сіверської бригади полковника Юрія Межакова, життя якого передчасно обірвалося 28 травня.

Як повідомили на сторінці ООС у Facebook, віддати шану офіцеру прийшли бойові побратими, представники командування Об'єднаних сил та громадськості.

"Він був душею бригади з того моменту, відколи прибув до військової частини. У нашого командира було ще багатого планів на майбутнє, але, на жаль, він не встиг їх усі реалізувати. Він був хорошим наставником для всього нашого колективу. Його справу ми продовжимо", - відзначають бойові побратими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1 труп та 4 поранених: воїни ЗСУ помстилися за смерть побратима

В останню путь полковника Юрія Межакова проведуть на Черкащині у рідному містечку Шпола.

Указом президента України полковника Юрія Межакова за особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня, посмертно.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі попрощалися із комбригом Межаковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі