Ексклюзиви
вівторок, 25 серпня 2020 16:47

На Донбасі підірвалися двоє військовослужбовців

На Донбасі підірвалися двоє військовослужбовців
Бійців ушпиталили в задовільному стані. Фото: pexels.com

У зоні проведення операції Об'єднаних сил підірвалися двоє військових. Бійців ушпиталили та надали кваліфіковану допомогу.

Про це повідомили в пресслужбі штабу ООС.

"25 серпня під час пересування між взводними опорними пунктами двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Воїнів було оперативно доставлено до медичного закладу та надано кваліфіковану допомогу лікарів. Стан їхнього здоров'я задовільний", - сказано в повідомленні.

Для з'ясування обставин на місці події працюють керівний склад бригади та робоча група військової служби правопорядку ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині загинув старший лейтенант

13 серпня в районі селища Водяне Ясинуватського району Донецької обл. від поранень, несумісних із життям, отриманих при підриві на невідомому вибуховому пристрої загинув Сергій Поховіч. У нього залишилися батько і двоє дітей, які зараз служать у ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі підірвалися двоє військовослужбовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути