четвер, 04 жовтня 2018 16:14

Морські піхотинці отримають нове житло - Міноборони

Морські піхотинці отримають нове житло - Міноборони
Військове містечко будується відповідно до міжнародних стандартів НАТО

У Маріуполі на виконання розпорядження президента України триває будівництво військового містечка для військових морської піхоти.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Міноборони.

"Робота триває згідно з графіком. Вже за кілька місяців нові затишні кімнати зможуть прийняти перших новоселів, які своєю мужністю та відданістю Україні заслужили на гідне до них ставлення", – йдеться у повідомленні.

Військове містечко будується відповідно до міжнародних стандартів НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морпіхи відбили напад ворога: показали вражаючі фото

"Будуємо 4 казарми поліпшеного НАТОвського типу. У кімнаті по 4 людини з окремим санвузлом і душовою кімнатою. Не як раніше, казарма на 2 кімнати і по 60 людей у кожній", - розповів керівник проекту будови військового містечка Віталій Оленський.

За словами Оленського, у проекті два 5-поверхові будинки для сімей офіцерів.Також будуть зводитися ангари для 50 одиниць бойової техніки.

"Початок будівництва стартував 10 червня 2018-го. Здача запланована на січень 2019-го. Раз на 2 тижні приїжджає комісія з перевіркою. У строки вкладаємося. Якість на висоті", - сказав експерт.

На Донбасі загинув старший матрос 45-річний Федір Балахчі. Тоді ж ще 3 військовослужбовців отримали поранення. У Федора залишилася дружина та 2 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Морські піхотинці отримають нове житло - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі