понеділок, 20 березня 2017 21:58

Місія ОБСЄ зафіксувала більше 3 тис. вибухів на Донбасі

Місія ОБСЄ зафіксувала більше 3 тис. вибухів на Донбасі

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 3141 вибух на Донбасі.

Про це йдеться у звіті місії.

"У Донецькій області місія зафіксувала збільшення порушень припинення вогню між вечорами 17 і 18 березня порівняно з попереднім звітним періодом, включаючи понад 1 000 вибухів порівняно з приблизно 540. Між вечорами 18 і 19 березня місія зафіксувала зменшення порушень у порівнянні з попередніми 24 годинами, включаючи близько 200 вибухів", - йдеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали інформатора ЛНР

Також місія зафіксувала в Луганській області збільшення порушень припинення вогню між вечорами 17 і 18 березня порівняно з попереднім звітним періодом, у тому числі близько 315 вибухів у порівнянні з 14. Між вечорами 18 і 19 березня СММ зафіксувала зменшення порушень у порівнянні з попереднім періодом, у тому числі 12 вибухів.

Місія виявила пошкодження будинків та інфраструктури від обстрілів в Ясинуватій, Докучаєвську, Калиновому, Золотому і Гнутовому і підтвердила повідомлення про жертви серед цивільного населення в Ясинуватій.

Зараз ви читаєте новину «Місія ОБСЄ зафіксувала більше 3 тис. вибухів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі