четвер, 06 грудня 2018 14:43

Міноборони опублікувало вражаючі відео до Дня ЗСУ

Міноборони опублікувало вражаючі відео до Дня ЗСУ
День Збройних сил України відзначають щорічно 6-го грудня

До Дня Збройних сил України на сайті Міноборони опублікували відеоролики Військового телебачення, де показали силу і міць різних родів військ.

Цьогоріч українські військовослужбовці відзначають 27-річчя створення ЗСУ.

Сухопутні війська — головний і найпотужніший вид ЗС України. Саме піхота відіграє вирішальну роль у виконанні Збройними силами України бойових завдань. Це успішно демонструють військові частини та підрозділи Сухопутних військ під час участі у бойових діях на території Донецької та Луганської областей.

Військово-морські сили — призначені для відсічі збройної агресії проти України з морського напрямку, участі у ліквідації збройного конфлікту у взаємодії з іншими видами Збройних сил України та сприяння сухопутним угрупованням військ під час ведення ними воєнних дій у приморських районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гради, танки і Точка-У: як пройшов парад у Львові до Дня Захисника

Повітряні сили — вид Збройних сил України, який завжди несе постійне бойове чергування з протиповітряної оборони і виконує бойові завдання з охорони повітряного кордону нашої держави. Військові пілоти разом із іншими військовослужбовцями цього виду беруть участь у бойових діях на сході України. Українська військова авіація є візиткою нашої держави на міжнародному рівні.

Десантно-штурмові війська швидко реагують на різноманітні виклики та загрози, виконують завдання за призначенням в умовах, що потребують високої маневреності та автономності дій. #ЗавждиПерші — гасло сильних і мужніх військовослужбовців Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали вражаючі фото, як військова техніка долає замерзлу ріку

Сили спеціальних операцій 一найсучасніша складова Збройних сил України. Не існує перешкод, які б не змогли подолати спецпризначенці ССО і немає противника, перед яким би відступив чи якого боявся український воїн Сил Спеціальних операцій.

День Збройних сил України відзначають щорічно 6 грудня. Свято з'явилося 1993-го постановою Верховної Ради. Цього дня 1991-го ухвалили закон "Про Збройні сили України". На честь свята проводять низку заходів, які демонструють військовим їхню важливість для країни. За традицією, військовослужбовців вітає президент. Також у День Збройних сил України люди несуть квіти до могили Невідомого солдата.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони опублікувало вражаючі відео до Дня ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі