пʼятниця, 15 березня 2019 16:11

Матюками на 15 тисяч символів Рогоза написав відповідь Бігусу

Матюками на 15 тисяч символів Рогоза написав відповідь Бігусу
Один з фігурантів гучного журналістського розслідування про розкрадання та контрабанду в Укроборонпромі - Андрій Рогоза у своєму Facebook визнав, що причетний до ввезення контрабанди з РФ. Фото: Соцмережі

Фігурант гучного розслідування про контрабанду та розкрадання в Укроборонпромі Андрій Рогоза написав відповідь Денису Бігусу.

В ній він у нецензурній формі визнав, що перевозив контрабанду з Росії, пише Цензор.нет.

Рогоза виправдовує ввезення контрабанди відсутністю необхідних деталей в Україні.

"Я думаю, тобі як нікому відомо, що багато запчастин йдуть з Росії. Ти усвідомлював, коли брехав, що ти реально підірвеш процеси ремонтів всіх танкових заводів? Які сьогодні не мають і не зможуть виробляти, що реально вже знищує нашу оборонну здатність! Ти хоч розумієш, що ти накоїв разом зі своєю Лесею", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якби не Бігус, ніколи б не дізналися про "переписки Гладковського" - Холодницький

Він також назвав себе чесним бізнесменом і роботягою.

Національне антикорупційне бюро ще 2017 року отримало переписку сина екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря, підприємців Віталія Жукова, Андрія Рогози та інших фігурантів корупційних схем Укроборонпрому. Антикорупціонери "ховали" провадження за гроші, з'ясували журналісти.

Зараз ви читаєте новину «Матюками на 15 тисяч символів Рогоза написав відповідь Бігусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі