вівторок, 26 грудня 2017 18:28

Мати навколішках просила сина не їхати: у зоні АТО загинув боєць

Мати навколішках просила сина не їхати: у зоні АТО загинув боєць
Віктор Зельманович передчував свою смерть. За тиждень до трагедії говорив, що помре

Над труною загиблого в АТО сина батько цілу ніч простояв навколішки. Жалкував, що за життя мало розмовляли.

10 грудня на позиціях біля Мар'їнки Донецької області загинув 25-річний Віктор "Зеля" Зельманович. Воював у складі Української добровольчої армії. Волонтерка Оксана й дівчина загиблого Каріна розповіли Gazeta.ua про бійця.

"Була у нього на похоронах. Особливо жаль було дивитись на батька. Цілу ніч стояв біля труни і казав: "Сину, синочку, як ми мало з тобою розмовляли". Перед останньою поїздкою на передову, мама Віктора стала на коліна перед ним і не пускала його воювати. Зеля пообіцяв, що не поїде, але зробив по-своєму", - розповідає Оксана.

Після закінчення школи Віктор Зельманович працював у місцевій агрофірмі "Нібулан". 2016 року пішов добровольцем воювати. Літом 2017 отримав поранення під Марїнкою. Пройшов курс реабілітації та в жовтні 2017 року повернувся на передову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три дні в АТО загинули п'ятеро військових

"В кінці січня 2018 року ми планували з Віктором їхати до його батьків. Вони запрошували нас на Новий Рік, та він сказав, що ми будемо у мене, - каже Каріна, дівчина загиблого бійця. З нею познайомився під час бойових дій у Мар'їнці, - За тиждень до смерті сказала, що будемо жити довго й помремо разом. Відповів: "Ні, я помру один".

24 грудня український воїн Юрій Золотарьов помер у лікарні імені Мечникова в Дніпрі. Отримав осколкове поранення голови. Лікарі 4 дні намагалися врятувати бійця.

Зараз ви читаєте новину «Мати навколішках просила сина не їхати: у зоні АТО загинув боєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі