понеділок, 11 лютого 2019 18:17

Луганський аграрний університет повертають назад

Луганський національний аграрний університет, який тимчасово перемістили у Харків, повернули в область.

Навчальний заклад працюватиме у Старобільську, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Повернення університету керівництво закладу обговорило з Ростиславом Подільським, який обіймає посаду виконуваного обов'язки ректора.

"Розглянули питання переміщення університету з Харкова до Луганської області, відновлення навчальної та лабораторної бази створення нової інфраструктури, кадрового забезпечення, соціально-побутових умов для викладачів і студентів, оголошення вступної кампанії", - повідомляє адміністрація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юристи безкоштовно допомагають переселенцям

Університет повинен і надалі навчати фахівців агропромислового комплексу та потребує розвитку.

"Тому, відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 925 від 20 серпня 2018" Про організацію освітнього процесу в Луганському національному аграрному університеті ", новим юридичною адресою ВНЗ є Луганська область, Старобільськ, вул. Слобожанська, 68", - йдеться в повідомленні.

Близько опівдня терористи обстріляли з реактивної системи "Смерч" аеродром у Краматорську на Донеччині.

Випустили 14 ракет. Ще 18 упали на східну околицю міста. Загинули 17, людей, з них 7 військових. Поранено 63 особи, зокрема шістьох дітей і 35 військових.

Краматорськ обстріляли з околиць Горлівки, повідомили у штабі АТО. 18 снарядів впали не території міста і близько 14 - в районі штабу АТО.

Зараз ви читаєте новину «Луганський аграрний університет повертають назад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі