четвер, 18 липня 2019 09:52

Легендарна 93-я бригада "Холодний Яр" повернулась додому з передової
13

Воїни 93-ї ОМБр "Холодний Яр" повернулися із зони проведення ООС в пункт постійної дислокації
Фото: https://www.facebook.com/93OMBr

Бійці 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Сухопутних військ Збройних сил України повернулися до пункту постійної дислокації з району проведення операції Об'єднаних сил.

Понад півроку бригада боронила українську землю під Донецьком - у районі Авдіївки. За ці місяці ворог вбив 5 "холодноярців", 4 воїна померли через хвороби.

"Перш за все, хочу вибачитися за загиблих і поранених бійців перед їхніми сім'ями, рідними та близькими. Вибачте, що не вберіг, - такими словами командир бригади Дмитро Брижинський почав свою промову на урочистому шикуванні. - Ми – славні нащадки воїнів УПА – вкотре примусили ворога здригатися перед непереможним духом українського народу. Ми з честю виконали бойові завдання. Я вдячний кожному із вас за ту роботу, яку ви виконали. Сьогодні ми святкуємо, але попереду на нас знову чекає збройна боротьба".

На святкуванні командиру бригади вручили військове звання полковник.

Українські військові з 53-ї бригади розбомбили позиції ворога під Горлівкою на Донбасі. Окупанти зазнали втрат.

Зараз ви читаєте новину «Легендарна 93-я бригада "Холодний Яр" повернулась додому з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі