Ексклюзиви
четвер, 12 вересня 2019 10:07

"Куля увійшла під лівим оком і вийшла через скроню" - у Дніпрі рятують важкопораненого бійця

"Куля увійшла під лівим оком і вийшла через скроню" - у Дніпрі рятують важкопораненого бійця
Бійця оперували усю ніч. Фото: Сергій Риженко

У зоні проведення ООС 24-річний старший лейтенант Володимир отримав важке вогнепальне поранення. Ймовірно, від ворожого снайпера. Куля увійшла під лівим оком і вийшла через скроневу кістку, роздробивши кістки черепа на своєму шляху.

"Першу допомогу бійцю надали у лікарні в Селидовому. Реаніматологи негайно перелили йому понад літра препаратів крові. Усю ніч лікарі провели в операційній. На ранок Володимир у реанімації, приходячи до тями, подивився нам в очі", - розповів головний лікар лікарні Сергій Риженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невтішні новини з Донбасу: є загиблі та поранений

Поблизу Новозванівки на Луганщині окупанти обстрілювали позиції українських військових. Поранення отримав 28-річний старший лейтенант Збройних сил Дмитро. Через 4 дні він мав піти на ротацію. Із Попасної та військового шпиталю військовослужбовця евакуювали до Дніпра до лікарні Мечникова.

Зараз ви читаєте новину «"Куля увійшла під лівим оком і вийшла через скроню" - у Дніпрі рятують важкопораненого бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути