середа, 17 листопада 2021 15:08

Кулеметник бойовиків випадково забрів на українські позиції
4

Фото: скріншот з відео

У середу, 17 листопада, українські військовослужбовці затримали на лінії розмежування бойовика ЛНР.

Про це повідомив пресцентр Операції об'єднаних сил у Facebook.

Зловмисник утратив орієнтири на місцевості й вийшов на українські позиції, уточнили в СБУ.

"Зі спорядженим магазином від автомата Калашникова він рухався в бік українських позицій. Під час поверхневого огляду військові виявили в бойовика військовий квиток ЛНР і тимчасове посвідчення жителя ОРДЛО", - повідомили в штабі.

Затриманий є уродженцем Російської Федерації, 2018 року приєднався до незаконних збройних формувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вдруге за тиждень обстріляли мирних жителів Невельського

"Там він був стрільцем, потім помічником гранатометника угруповання бойовиків. Брав участь в обстрілах підрозділів ООС, зокрема з великокаліберного кулемета "Утьос", - ідеться в повідомленні.

Бойовика передали контррозвідникам Служби безпеки України. Слідчі СБУ повідомили затриманому про підозру за чотирма статтями: "Посягання на територіальну цілісність України", "Участь у терористичній групі чи терористичній організації", "Участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань", "Незаконне поводження зі зброєю".

Вирішують питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Уночі 9 листопада в Києві оперативники Служби безпеки України затримали керівника катівні "Ізоляція", бойовика ДНР Дениса Куликовського на прізвисько "Палич".

Дениса Куликовського підозрюють за чотирма статтями: "Торгівля людьми", "Створення терористичної групи чи організації", "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань" і "Порушення законів і звичаїв війни".

Зараз ви читаєте новину «Кулеметник бойовиків випадково забрів на українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі