середа, 25 листопада 2020 07:23

Кривава доба на передовій: ворог гатив по наших позиціях, є загиблий

Кривава доба на передовій: ворог гатив по наших позиціях, є загиблий
Підрозділи Збройних Сил України продовжують виконувати завдання за призначенням. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі упродовж минулої доби, 24 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 4 рази порушили досягнуті домовленості.

Поблизу Авдіївки ворожий снайпер поранив нашого захисника. Рана виявилася смертельною, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не відвели дві системи залпового вогню поблизу Міусинська

"Порушення режиму припинення вогню зафіксовані поблизу Шумів та Південного. На цих ділянках ворог застосовував стрілецьку зброю та підствольний гранатомет. Вогнем зі стрілецької зброї противник провокував наших захисників неподалік Водяного. По позиціях наших військ у передмісті Авдіївки прицільний вогонь вів ворожий снайпер. Унаслідок пострілу ворожого снайпера вогнепальне поранення отримав військовослужбовець Об'єднаних сил. Для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу. На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 25 листопада, по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

На окупованій території між Петрівським та Стилою з'явився знак з попередженням про мінне поле. Раніше на цьому місці лежав пакет із протипіхотними мінами.

Зараз ви читаєте новину «Кривава доба на передовій: ворог гатив по наших позиціях, є загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі