вівторок, 04 серпня 2020 08:42

Кравчук пропонує зробити Донбас вільною економічною зоною

Кравчук пропонує зробити Донбас вільною економічною зоною
Перший президент України Леонід Кравчук погодився очолити українську делегацію в ТКГ з мирного врегулювання ситуації на Донбасі після того, як з посади пішов другий президент України Леонід Кучма. Фото: facebook.com/1leonidkravchuk

Донецька і Луганська області можуть отримати статус вільних економічних зон.

Таку ідею озвучив новий очільник української делегації в Тристоронній контактній групі у Мінську з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук на зустрічі з членами делегації у понеділок, 3 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треба визначитися, чи буде Україна виконувати Мінські угоди - Кравчук

Крім того, Кравчук запропонував більш активно інформувати громадськість про переговорний процес у Мінській контактній групі.

Він переконаний, що українське суспільство повинне "більше знати і розуміти, що відбувається на мінських переговорах". Про це пише DW.

Українська делегація повинна зібратися на ще одну зустріч перед наступним засіданням ТКГ, запланованим на 18-19 серпня.

Перший президент України Леонід Кравчук погодився очолити українську делегацію в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі. 28 липня стало відомо, що голова української делегації у ТКГ, другий президент України Леонід Кучма пішов із посади. Після призначення Кравчук заявив, що ніколи не підпише будь-який документ, який зашкодить державі.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук пропонує зробити Донбас вільною економічною зоною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі