четвер, 30 липня 2020 14:46

Кравчук погодився очолити українську делегацію на Мінських переговорах

Кравчук погодився очолити українську делегацію на Мінських переговорах
Кравчук очолить українську делегацію на переговорах ТКГ. Фото: censor.net.ua

Перший президент України Леонід Кравчук погодився очолити українську делегацію в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це він повідомив у відеозверненні, яке оприлюднив Офіс президента.

"Я вже у своєму житті щось бачив і пройшов. Але час для відпочинку не настав. Я прийняв рішення, якщо я зможу, а я хочу цього, щось зробити, щоб пришвидшити мир на Донбасі. Я буду це робити до останнього подиху. Тому я і погодився", — сказав Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До переговорів по Донбасу треба залучити Британію і США — Резніков

Він також прокоментував діяльність президента Володимира Зеленського для встановлення миру на Донбасі, наголосивши, що той "реанімував "нормандську четвірку" та не боїться ухвалювати непопулярні рішення".

28 липня стало відомо, що голова української делегації у ТКГ з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, другий президент України Леонід Кучма пішов із посади.

Тимчасово обов'язки очільника української делегації виконує його перший заступник, віцепрем'єр-міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Склад делегації може змінити лише президент своїм указом.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук погодився очолити українську делегацію на Мінських переговорах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі