Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2015 18:53

Кількість провокацій з боку бойовиків значно зменшилась - штаб АТО

Кількість провокацій з боку бойовиків значно зменшилась - штаб АТО
Фото: novorossia.pro

Бойовики на Донбасі зменшили кількість провокацій та обстрілів позицій українських військових. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у facebook.

"Кількість збройних провокацій з боку проросійських незаконних збройних формувань проти сил АТО впродовж сьогоднішнього дня відносно зменшилась. З початку доби вони здійснили 18 обстрілів. Найбільше з них неподалік тимчасово окупованого Донецька", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що десять разів бойовики зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляли позиції українських військ поблизу Пісків.Також були обстріляни околиці населених пунктів Новгородське, Луганське та Артемове.

"При цьому злочинці застосували стрілецьку зброю, гранатомети, великокаліберні кулемети, зенітні установки та 82-мм міномети. Для придушення вогневих точок противника українські воїни змушені були відкрити вогонь у відповідь із незабороненого Мінськими домовленостями озброєння", - повідомили в штабі АТО.

Також бойовики з гранатометів та стрілецької зброї один раз вдарили по Широкиному.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 21 грудня 2015 рокуКількість збройних провокацій з боку проросій...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 21 декабря 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що бійці АТО годину відбивали атаку під Троїцьким.

Зараз ви читаєте новину «Кількість провокацій з боку бойовиків значно зменшилась - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути