вівторок, 13 квітня 2021 15:24

Кількість окупантів на території України зростає

Кількість окупантів на території України зростає
Росія перекинула на окуповані території ще 2 тис. т пального і 250 військових. Фото: pixabay.com

Протягом останнього тижня Росія перекинула на окуповані частини ОРДЛО 2 тис. т пального та 250 російських кадрових військових.

"Росія продовжує використовувати не контрольовані Україною ділянки кордону для переміщення на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях особового складу, зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів і майна військового призначення", - повідомила під час брифінгу речниця Міноборони Марія Сальнік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Похмілля буде болісним" - п'яні окупанти підірвалися на власних мінах

За її словами, командування ЗС РФ підвищує контроль зберігання військового майна у частинах і підрозділах російських окупаційних військ і попереджає, що всі посадові особи, винні у недостачах завезеного з Росії майна, будуть негайно усунені з посад та притягнуті до суворої відповідальності. З середини квітня проводитимуться раптові перевірки наявності пально-мастильних матеріалів в окупаційних військах.

Від початку минулої доби на Донбасі бойовики 9 разів порушили режим тиші. Неподалік Шумів ворог вів вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Кількість окупантів на території України зростає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі