вівторок, 03 грудня 2019 09:43

"Кажуть, війни немає" - у мережі показали покаліченого військового ЗСУ

"Кажуть, війни немає" - у мережі показали покаліченого військового ЗСУ
Військовий отримав тяжкі поранення на Донбасі. Фото: facebook.com/nataliya.vetvitskaya

У мережі показали фото військовослужбовця ЗСУ, який отримав важкі поранення в зоні бойових дій на Донбасі.

Знімок покаліченого бійця Богдана опублікувала волонтерка Наталія Юсупова на своїй сторінці у Facebook. Крім цього, закликала небайдужих українців долучитися до порятунку героїв.

"Кажу Богдану, що мені часто пишуть про те, що війни вже немає, не стріляють, борти - це міф, брехня і поранених немає. А він мені: "Сфоткай мене ось так і покажи їм, як немає війни і поранених", - зазначила вона.

За її словами, у Богдана понівечені руки, осколками пробило лобову частину, обличчя й у нього фактично немає ока. Воїн вже переніс кілька важких операції і днями його знову оперуватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлітки з Донбасу побили проукраїнського активіста, він у комі

"Він не падає духом, мужній, стійкий і з почуттям гумору. У нього немає пальців, але він все робить сам - їсть, п'є, і головне те, що він не ниє. Хто не забуває, що в холодних окопах перебувають наші воїни, що в госпіталях багато поранених і що їм необхідна наша підтримка – як нам потрібен їхній захист. Все буде Україна!" - додала Юсупова.

Від початку бойових дій на Донбасі загинули 172 дітити та отримали поранення через розриви мін. Близько 430 тисяч дітей живуть безпосередньо поблизу лінії зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «"Кажуть, війни немає" - у мережі показали покаліченого військового ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі