Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2019 13:13

"Йди звідси, окупант бісів" - українець поскандалив із російським журналістом

"Йди звідси, окупант бісів" - українець поскандалив із російським журналістом
Українець доводив росіянам, що міст у Станиці Луганській - територія України. Фото: podrobnosti.ua

На Донбасі між українським переселенцем і російським журналістом Олександром Сладковим виникла суперечка щодо статусу мосту на лінії розмежування у Станиці Луганській.

Відео інциденту потрапило до мережі. На кадрах можна бачити, як кореспондент ВГТРК доводить, що це "нейтральна територія". На що українець відповів, що це частина України і росіяни не повинні тут бути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пункт пропуску "Станиця Луганська" працюватиме за новим графіком

Далі суперечка пішла у бік інтерпретації Мінських угод, українця назвали провокатором. Тоді він залишив російську знімальну групу, відповівши: "Та йди ти звідси, окупант бісів".

За інформацією блогера Necro Mancer, українець на відео - переселенець із Луганська Михайло Шевченко, який зараз працює в Станично-Луганській держрайадміністрації начальником відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ.

На ділянці розведення у Станиці Луганській спостерігачі ОБСЄ бачили групу з розмінування у супроводі трьох бойовиків із нарукавними пов'язками з написом "Спільний центр із контролю та координації". Вони обстежували територію щупами і сокирами рубали чагарники у південному напрямку до річки Сіверський Донець.

Зараз ви читаєте новину «"Йди звідси, окупант бісів" - українець поскандалив із російським журналістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути