пʼятниця, 24 травня 2019 15:37

Хомчак озвучив свою позицію щодо переговорів із ЛНР і ДНР

Хомчак озвучив свою позицію щодо переговорів із ЛНР і ДНР
Я маю готувати ЗСУ до можливих всіх загроз і до адекватного реагування на них, - Хомчак. Фото: Уніан

Начальник Генштабу Збройних сил України Руслан Хомчак виступає проти переговорів із представниками незаконних збройних формувань РФ на окупованому Донбасі.

"Я проти будь-яких переговорів, я військова людина. Я начальник Генерального штабу і в мене функції зовсім інші. Я не переговорник. Нехай про це говорять МЗС, усі інші структури, які мають вести перемовини. А я маю готувати ЗСУ до всіх можливих загроз і до адекватного реагування на них із мінімальними втратами", - сказав Хомчак в інтерв'ю "УНІАН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хомчак оцінив загрози з боку РФ

21 травня президент України Володимир Зеленський звільнив із посади начальника Генерального штабу Віктора Муженка, призначивши на його місце генерал-лейтенанта Руслана Хомчака.

Хомчак обіймав посаду першого заступника командувача Сухопутних військ України, командира оперативного командування "Південь". Із лютого 2017-го і до призначення начальником Генштабу ЗСУ був головним інспектором Міністерства оборони.

Зараз ви читаєте новину «Хомчак озвучив свою позицію щодо переговорів із ЛНР і ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі