вівторок, 23 липня 2019 15:25

"Холодноярівці" насмажили свіжих "їхтамнєтів"

"Холодноярівці" насмажили свіжих "їхтамнєтів"
Росіяни обурюються, коли українці повертають свої землі. Скріншот

"Холодноярівці" знищили чергові військові об'єкти бойовиків.

На відео видно, якими зусиллями вони боронять Україну від російських загарбників, пише прес-центр 93-Ї ОМБр "Холодний яр".

"Кожного разу, коли ворог відкривав вогонь, у повітря піднімався коптер і фіксував ворожу вогневу точку. Після цього була адекватна відповідь. На відео зафіксовано повне знищення вогневої позиції противника. Точність роботи б'є всі рекорди. Того ранку вдалося загнати у ціль 14 із 19 мін. Вражає", - пишуть у прес-центрі.

На відео зняли, як українські захисники знищили чергове російське укріплення.

"Завдяки спільним діям командування батальйону, розвідки та мінометного взводу наш підрозділ мав майже цілодобове прикриття та змогу миттєво придушувати будь-які провокації ворога. Це дало змогу утримувати найгарячішу ділянку Авдіївської "промки" без втрат", - пишуть захисники.

Військові подякували волонтерам та українцям, які допомагають аеророзвідникам.

"Завдяки самовідданій роботі мінометників, на яких лягла найважча частина роботи, сєпарня надовго запам'ятає зиму та літо 2019-го. Їм треба відновлювати або будувати заново більшість позицій. Усе це було б неможливе без коптерів і тепловізорів, які нам привозив Андрій Римарук із фонду "Повернись живим". Завдяки йому та людям, що допомагають фонду, наш підрозділ мав змогу вивчати ворога вдень і вночі, з повітря та з укриття. Знаходити та знищувати орків", - пишуть військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат кума Путіна не проходить до Ради

У бригаді розповіли про те, як вражають відео "страйків" користувачів рунету.

"Коли ми публікуємо відео уражень сил проросійських найманців, на новинних сайтах російських видань починається істерика. Так-так, саме на російських, а не сайтах кишенькових республік. Бо на боці "шахтарів" російською зброєю проти України воюють саме росіяни. І ми всі про це давно знаємо", - йдеться в повідомленні.

Військові додали, що здебільшого росіяни обурюються через смерті своїх друзів-загарбників.

"Сотні коментаторів сиплять прокльонами. Погрожують використати відео в міжнародних судах (рішення яких Росія сама ж і не виконує). Обурюються, що обстрілюють і вбивають їхніх співгромадян, родичів і друзів, які через власну дурість, бажання підзаробити й недалекоглядність вирішили піти зі зроєю на українську землю. Зброєю російського виробництва. Звичайно, вони б хотіли нас обстрілювати й не отримувати відповіді. А потім під виглядом перемир'я повністю відібрати окупований Донбас. Але так не вийде. 93-та бригада "Холодний Яр" ніколи не відступає і завжди повертається", - пишуть військові.

В Єнакієвому загиблих проросійських бойовиків просто закопують у землю.

Знімки свіжих масових поховань членів окупаційних формувань у районі Єнакієвого опублікував блогер "Дежурный по дЫнЫрЫ"

Зараз ви читаєте новину «"Холодноярівці" насмажили свіжих "їхтамнєтів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі