четвер, 13 червня 2019 15:41

"Хочуть заробити на цьому гроші" - Кошовий розповів про війну на Донбасі

"Хочуть заробити на цьому гроші" - Кошовий розповів про війну на Донбасі
Євген Кошовий не вважає війну на Донбасі громадянською. Фото: UAZMI

Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий не вважає війну на Донбасі громадянською.

"Звісно, багато хто починає перевзуватися, говорити, що це громадянська війна, хоча раніше ніколи такого не говорили. Я від своєї думки не відступався ніколи і відходити не збираюся. Не вважаю цю війну громадянською. Тим політикам, хто так думає, Бог суддя. Не хочу, щоб це повторилося. Якщо вони так кажуть, отже, хочуть, щоб це тривало, хочуть заробляти на цьому гроші. А я хочу, щоб це закінчилося", - заявив Кошовий в ефірі каналу "Наш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошовий назвав слабку сторону Зеленського

2014-го, одразу після анексії Криму, на сході України Росія розпочала збройну агресію. Бойові дії тривають між ЗСУ з одного боку та російською армією і бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей, - з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на надані факти і докази.

Журналісти перед інавгурацією Володимира Зеленського намагалися з'ясувати, хто із "95 кварталу" планує іти в політику. Зустрівши серед прихильників президента його друга і колегу Євгена Кошового, запитали, чи не планує він теж будувати політичну кар'єру. Шоумен коротко відповів: "Ні". Після цього додав, що не можна проводити паралелі між серіалом "Слуга народу" і реальним життям.

Зараз ви читаєте новину «"Хочуть заробити на цьому гроші" - Кошовий розповів про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі