четвер, 23 листопада 2017 18:25

"Грошей у неї, як бруду" — донька Корнета навчається на прокурора в Харкові

"Грошей у неї, як бруду" — донька Корнета навчається на прокурора в Харкові
Марина Корнет Фото: vesti-ukr.com

Донька "екс-мінстра МВД" так званої ЛНР Ігоря Корнета Марина Корнет вчиться на прокурора в Харківській юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

Про це повідомляють "Вести", посилаючись на власні джерела.

"Поки її батя Плотву (Ігоря Плотницького. - ред.) по підвалах ганяє, його дочка вчиться у нас в універі. Грошей у неї, як бруду. Одному з женихів годинник за 10 тисяч зелених подарувала", -розповів один із однокурсників Марини. .

Студенти також зазначили, що спочатку донька Корнета жила в сьомому гуртожитку на п'ятому поверсі, у кімнаті 505. Але тепер вона знімає квартиру в центрі Харкова за 20 тис. грн.

Згідно зі сторінкою Марини Корнет у "ВКонтакте", у 2013 році вона навчалася у США, а цього року відпочивала в Туреччині. Також зазначається, що вона часто буває в Луганську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плотницький втік до Росії — російські медіа

"Про політику вона взагалі ні разу нічого не говорила. Зайнята тільки собою і своєю зовнішністю", - кажуть однокурсники дівчини.

Крім того, видання з'ясувало, що у Ігоря Корнета є ще двоє дітей – 12-річна Ксенія та Кирило, якому на вигляд чотири–п'ять років. Зараз вони перебувають у російській Самарі.

Раніше повідомлялося, що з окупованого Луганська на територію РФ була вивезена вся готівка. Жителям міста, які звертаються до працівників фінансових установ з метою пояснення ситуації, повідомляється, що гроші будуть відсутні до кінця поточного року

Зараз ви читаєте новину «"Грошей у неї, як бруду" — донька Корнета навчається на прокурора в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі